Esa Lindell iski hämmentävän maalin – puolihuolimaton sipaisu kilahti tolpan kautta sisään erän viime sekunnilla

Esa Lindell Dallas Stars

Dallas Starsin Esa Lindell katkaisi maalittoman putkensa varsin erikoisella osumalla ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan.

Dallas Stars pisti Detroit Red Wingsin sievään nippuun maalein 6-3 ja ottelussa nähtiin myös erikoinen osuma, jonka ansiosta Dallasin Esa Lindell onnistui katkomaan yhdentoista ottelun mittaiseksi ehtinyt maalittoman putkensa.

Maali syntyi lähestulkoon ensimmäisen erän viimeisellä mahdollisella hetkellä, sillä kelloon jäi vain kaksi sekunnin kymmenystä, kun Lindell pisti kiekon Detroitin reppuun.

Mainos alkaa:

Laukaus tosin oli sellainen, ettei se lähtiessään näyttänyt millään tavalla sellaiselta, jonka olisi pitänyt maaliin asti päätyä. Lindell heitti löysähkön suupaisun maalia kohti, mutta veto oli juuri niin tarkka kuin pitikin. Kuminpala näet kajahti tolppaan ja siitä sisään ohi Detroit-vahti James Reimerin, joka jostain syystä yllättyi aivan täydellisesti Lindellin maskittomasta vedosta.

Dallas meni Lindellin maalilla 2-1-johtoon.

Esa Lindell yllättää Detroitin James Reimerin aivan totaalisesti erän viimeisellä sekunnilla:

Katso myös: Melkoista sohimista – Jets-tähti Mark Scheifele haastoi joukkuekaverin telojan tappeluun ja sai tylysti turpaan


Pelaajat:
Joukkueet: