Video: Erotuomari veti koomisen tiukkaa linjaa Brasiliassa – piti turvavälin kunnossa vaparisuihkeella

erotuomari brasilian serie a / Pallomeri.net

Brasilian Serie A:ssa nähtiin huvittava hetki, kun Ceara-Gremio -ottelun erotuomari joutui pistämään pelaajat kuriin turvavälin suhteen.

Ceara voitti Gremion jännittävässä Brasilian Serie A:n ottelussa maalein 3-2, mutta pelaajien suorituksia suuremman huomion on kerännyt kulovalkean lailla sosiaalisessa mediassa levinnyt video ottelun erotuomarista.

Brasilian koronatilanne on ollut varsin synkkä eikä pelaajia näyttänyt kiinnostavan turvavälien pitäminen lainkaan, kun kentällä tapahtui kiistanalainen tilanne, josta erotuomari odotti VAR-tuomiota.

Mainos alkaa

Pelaajat kerääntyivät tuttuun tapaan yhtenä rykelmänä oikeudenjakajan iholle soittamaan poskeaan eivätkä totelleet kohteliaampia kehotuksia.

Hetken päästä erotuomari kyllästyi. Hän irtautui pelaajaryppäästä, vetäisi vapaapotkusuihkeella viivan kenttään ja koomisen jämäkkään tyyliin käski pelaajien pysyä viivan takana, kunnes hän ehtii kuulemaan VAR-tuomion.

Uskomatonta kyllä, viesti meni perille ja näin erotuomarin ei tarvinnut enää seistä pelaajien syljen vastaanottoalustana.

Ceara-Gremio -ottelun erotuomari piti koomisen jämäkästi huolta turvaväleistä:

Katso myös: Video: Huikea kanuuna omalta kenttäpuoliskolta – Hartford-peluri nöyryytti maalivahtia huolella