Video: Erotuomari otti roolia Championshipissä – punainen ensin väärälle pelaajalle ja kyseenalainen rankkari lisäajalla

Erotuomari Matt Donohue / Pallomeri.net

West Bromwich-Charlton ottelun erotuomari Matt Donohuelle osui huonompi päivä. Hän yritti ajaa väärää pelaajaa ulos ja vihelsi kyseenalaisen rankkarin.

West Bromwichin suunnalta riittää taatusti parranpärinää lauantain Championship-kierroksen tapahtumista ja suurin osa siitä kohdistuu erotuomari Matt Donohuen toimintaan.

West Bromwich joutui alivoimalle pelin ollessa 1-1, kun Donohue ajoi ansaitusti Nathan Fergusonin kentältä ruman taklauksen jälkeen. Ongelma vain oli siinä, että Donohue nosti ensin punaisen kortin Grady Dianganalle, jolla ei ollut osaa eikä arpaa koko tilanteeseen.

Mainos alkaa

Hetkeä myöhemmin Donohue joutui suurieleisesti pyörtämään päätöksensä ja ajoi lopulta oikean miehen kentältä. Moka oli varsin kiusallinen, mutta Donohue kruunasi iltansa lisäajalla, kun kotijoukkue oli alivoimaisenakin onnistunut kipuamaan 2-1-johtoon.

Donohue oli ilmeisesti huonosti sijoittunut, sillä Charltonin Naby Sarr kolaroi West Bromwichin Semi Ajayin kanssa rangaistusalueella ja Sarrin kyynärpää osui Ajayin päähän, mutta Donohue näki tilanteen täysin päinvastaisena ja vei pallon pilkulle. Charlton tasoitti rankkarista loppulukemiksi 2-2.

West Bromwichin manageri Slaven Bilic oli erittäin kriittinen ottelun jälkeen.

– Sillä ei ole mitään väliä, että olen West Bromin manageri. Tuo ei ollut rankkarin paikka. Olen pahoillani tuomarin puolesta, mutta minulla on tuolla ryhmä pelaajia, jotka taistelivat henkensä edestä vain tullakseen rangaistuksi tuolla tavalla ilman mitään syytä, Bilic pauhasi Express and Star -lehden mukaan.

Erotuomari Matt Donohue antaa punaisen väärälle pelaajalle:

https://youtu.be/6SMM7Wl7sL0?t=43

Kyseenalainen rankkarituomio lisäajalla:

https://youtu.be/6SMM7Wl7sL0?t=113

Katso myös: Doncaster-pelaajien maalituuletus meni huvittavasti poskelleen – pukkihyppy jäi vajaaksi