Video: Uskomaton farssi Aasian MM-karsinnoissa – erotuomari vihelsi Vietnamille todellisen haamurankkarin

Malesia-Vietnam erotuomari viheltää surkean rankkarin / Pallomeri.net

Malesian ja Vietnamin välisessä MM-karsintaottelussa nähtiin karmaiseva vihellys, kun erotuomari tuomitsi rankkarin selvästä sukelluksesta.

Aasian MM-karsintojen toisessa vaiheessa todistettiin erittäin valitettavaa hetkeä, kun Malesia-Vietnam -ottelun erotuomari teki karmaisevan virheen toisen jakson lopulla.

Ottelun oli lukemissa 1-1, kun pelattiin 80. minuuttia ja Vietnamin Nguyen Van Toania tavoiteltiin Malesian rangaistusalueelta. Hän ei saanut palloa haltuun, mutta huomasi puolustajan olevan lähellä, joten hän tuupertui näyttävästi nurmen pintaan. Tilanteessa ei ollut kontaktin häivääkään, mutta niin vain erotuomari meni miinaan koko rahalla ja pallo vietiin pilkulle.

Mainos alkaa

Vietnam sai pilkusta maalin, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi. Tämä tarkoitti myös sitä, että Vietnam tarrasi kovasti kiinni lohkovoittoon, joka takaisi paitsi pääsyn MM-karsintojen seuraavaan vaiheeseen mutta myös varman paikan seuraaviin Aasian mestaruuskisoihin, kun taas lohkokakkonen joutuu karsimaan paikastaan.

Erotuomari tekee aivan järkyttävän rankkarivihellyksen ja lahjoittaa Vietnamille voittomaalin:

Katso myös: Video: Huuhkajilta kylmät väreet tuova fiilistelyvideo – historiallinen hetki on edessä