Erotuomari antoi vastustajalle neljä punaista sekä 15 minuuttia lisäaikaa – oli nostelemassa pokaalia toisen joukkueen nousujuhlissa

Erotuomari

Erotuomari Jan Smit on saanut Hollannin jalkapalloliitolta elinikäisen kiellon kyseenalaisesti sujuneen 4. divisioonan ottelun jälkeen.

Smit oli tuomarina St. Georgen ja SV De Valkenin välisessä ottelussa, jossa isännät tarvitsivat tasapelin noustakseen seuraavalle sarjatasolle. SV De Valken sai ottelussa peräti neljä punaista korttia, mutta tästä huolimatta isännät eivät meinanneet saada tarvittavaa maalia. Lopulta tuomarin antamalla 15 minuutin lisäajalla nähtiin kaivattu osuma, joten St. George sai aloittaa nousujuhlat.

Nousujuhlissa nähtiin sitten lopullinen kruunu tuomarin toimesta, kun mies saapui lavalle laulamaan ja nostelemaan mestaruuspokaalia. SV De Valken teki tapahtuneesta valituksen, joka toi tuomarille elinikäisen kiellon. Se tuskin SV De Valkenia lämmittää sen suuremmin, koska ottelun lopputulokseen se ei vaikuttanut.

Mainos alkaa:

Smit ei ollut lainkaan samaa mieltä maan jalkapalloliiton päätöksestä, vaan pysyi tuomioidensa takana.

– Ymmärrän, että SV De Valken on pettynyt ottelun kulkuun. Kuitenkin kaikki neljä annettua punaista korttia olivat perusteltuja, Smit kommentoi NH Nieuwsin mukaan.

– En juhlinut pelaajien kanssa lainkaan. Lauloin vain laulun ja nostin pokaalin kerran ylös. Se on ainoa asia. Minusta on surullista, että KNVB siirtää minut sivuun, tuomari jatkoi.

Erotuomari Jan Smit aiheutti pahennusta Hollannin alasarjassa