Video: Uskomatonta mörhöilyä – erotuomari pilasi varman maalin Meksikon liigassa

Erotuomari Meksikon liiga / Pallomeri.net

Erotuomari nousi kiusallisella tavalla tapahtumien keskipisteeseen, kun hän pilasi vahingossa Cruz Azul -kärjeltä avopaikan.

Meksikon liigan lauantain kierroksen ehdottomaksi herkkupalaksi nousi sarjakakkosen Cruz Azulin ja sarjakolmosen Tolucan välinen maali-iloittelu, joka päättyi kotijoukkueen 3-2-voittoon.

Oli kuitenkin hyvin lähellä, että Cruz Azul olisi mennyt menojaan jo avausjaksolla. Cruz Azul johti ottelua 36. minuutilla jo 2-0, kun ottelun erotuomari astui valitettavalla tavalla esiin.

Cruz Azul oli tekemässä kolmatta maalia, mutta laukaus kajahti tolppaan. Irtopallo tuli täydelliseen avopaikkaan Jonathan Rodriguezille, joka pääsi vetämään vastapalloon ja edessä ammotti käytännössä tyhjä maali.

Mainos alkaa

Rodriguezin laukausta yritti peittää Toluca-pakki, joka oli maaliviivalla. Sen sijaan peliä seurannut ja aivan väärään paikkaan ajautunut erotuomari ei suin surminkaan yrittänyt peittää vetoa, mutta hän siinä onnistui.

Oikeudenjakaja juoksi epähuomiossa suoraan laukauksen tielle ja ohjasi pallon kantapäällään ohi maalin.

Cruz Azulin pelaajat protestoivat tietenkin ankarasti, mutta peliä jatkettiin erotuomarin pallolla.

Toluca tasoitti ottelun avausjakson lopulla kahdella nopealla maalilla, mutta toisella jaksolla Cruz Azul onnistui tekemään kolmannen maalinsa ja piti pintansa päätyyn asti.

Erotuomari töpeksii pahasti ja vie Cruz Azul -kärjeltä varman paikan:

Katso myös: Video: Uskomaton moka – Estoril-pelaaja painoi pallon metristä taivaisiin