Video: ”Etkö vie tyttöystävää kotiisi tänään?” – maaliruisku Erling Håland joutui hämmentävään tenttaukseen UCL-matsin jälkeen

Erling Håland Borussia Dortmund / Pallomeri.net

Dortmundin maalipyssy Erling Håland sai vastailla perin omituisiin kysymyksiin Mestarien liiga -ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Club Brüggestä ei ollut Borussia Dortmundin pysäyttäjäksi keskiviikon Mestarien liigan kierroksella, kun saksalaiset lähtivät kotiin kolmen pisteen kera taottuaan taululle lukemat 0-3.

Maaleista kaksi tuli vähemmän yllättävästä osoitteesta, kun norjalainen maalitykki Erling Håland teki ensimmäisellä jaksolla Dortmundin toisen ja kolmannen maalin.

Tämän ansiosta Håland sai kutsun tv-kameroiden eteen pelin jälkeiseen haastatteluun, josta saattaa ajan myötä muodostua klassikko, sillä haastattelusta muodostui kenties yksi Mestarien liigan historian kiusallisimmista.

– Olet laittanut hiuksesi kuntoon eikä sinun tarvinnut käyttää niitä tänään, kun teit kaksi maalia jalalla ja se oli sitten siinä, haastattelu johdatteli aluksi.

– Joo, se oli hyvä ilta ja saimme kolme tärkeää pistettä, Håland vastasi kivikasvoisena.

Haastattelu jatkui parilla vähän perinteisemmällä kysymyksellä liittyen taktiikkaan sekä Hålandin huimaan maalisaldoon belgialaisseuroja vastaan, mutta toimittajalla oli vielä ässä hihassa.

– Menet kuitenkin yksin nukkumaan tänään?, toimittaja kysyi.

Håland ehti vastaamaan myöntävästi, kunnes toimittaja tarkensi kysymystään.

– Etkö vie tyttöystävääsi kotiin tänään, kun et tehnyt hattutemppua, hän heitti.

– Ei, en tehnyt, Håland sanoi lakonisesti haastattelun päätteeksi.

Haastattelu kuulosti täysin käsittämättömältä, mutta erään Twitter-käyttäjän mukaan kysymyksessä oli sentään joku järki, eli kysymys oli mitä ilmeisimmin viittaus Hålandin joskus heittämään kommenttiin, että pallo on hänen ”tyttöystävänsä” ja nukkuvansa pallon kanssa tehtyään hattutempun.

Lopputulosta katsoessa voitaneen kuitenkin huoletta todeta, ettei toimittajan ilmeinen hassutteluyritys osunut tällä kertaa maalin lähistöllekään.

Erling Håland joutui kiusalliseen haastatteluun Mestarien liigan ottelun jälkeen:

Katso myös: Video: IFK Mariehamnin maalivahdilla fantastinen vire – uskomaton lisäajan tuplatorjunta kruunasi illan


Pelaajat:
Joukkueet: