Erling Haaland pisti huiman show’n pystyyn – latoi pallon neljästi Wolvesin reppuun ja tarrasi maalikuninkuuteen

Erling Haaland Man City

Manchester Cityn Erling Haaland oli hurjassa vireessä ottelussa Wolvesia vastaan ja mätki peräti neljä maalia.

Manchester Cityn mestaruusjuna jatkoi vahvaa puksutustaan lauantain Valioliiga-kierroksella, kun Wolverhampton Wanderers jäi täysin Cityn jalkoihin maalein 5-1.

Tai ehkä oikeammin ilmaistu olisi se, että Wolves jäi Erling Haalandin jalkoihin. Ottelusta näet tuli todellinen Haalandin näytös, kun hän pisti pallon neljästi vieraiden reppuun. Haalandin ensimmäinen maali syntyi 12. peliminuutilla ja vain 42 minuuttia myöhemmin hänellä oli jo nelikko kasassa.

Mainos alkaa:

Haalandin ensimmäinen syntyi pilkulta, kun hän tykitti pallon varmasti voimalla alapesään. Toinen maali syntyi komealla ja tarkalla puskulla takakulmaan ottelun 35. minuutilla.

Ensimmäisen jakson kolmannella lisäminuutilla pallo vietiin jälleen pilkulle ja Haaland pamautti hatullisen täyteen. Pilkku oli aika lailla identtinen ensimmäiseen verrattuna, mutta vaikka veskari tällä kertaa aavisti Haalandin aikeet, oli veto niin kova ja tarkka, että se meni veskarista huolimatta sisään.

Neljäs maali syntyi siis 54. minuutilla, kun Haaland sai pitkän syötön haltuunsa rangaistusalueella ja tykitti sen upeasti takakulmaan. Julian Alvarez puolestaan teki Cityn viidennen.

Haaland repäisi maaleillaan sen verran ison hajuraon maalipörssin kärkitaistossa, että kruunua voidaan aika huoletta asetella jo hänen kutreilleen. Haaland on tehnyt nyt 25 osumaa, kun lähimmät uhkaajat, eli Newcastlen Alexander Isak ja Chelsean Cole Palmer, ovat tehneet 20 maalia mieheen.

Erling Haaland paukutti neljä maalia ottelussa Wolvesia vastaan:

Katso myös: Lionel Messin sensaatiomainen puoliaika – yksi maali ja viisi maaliin johtanutta syöttöä


Pelaajat:
Joukkueet: