Mahtava näytös! Erling Haaland iski viisi maalia reilussa 55 minuutissa Mestarien liigan pudotuspeleissä

Erling Haaland Manchester City Valioliiga Mestarien
Kuva: Getty Images

Manchester Cityn Erling Haaland oli jäätävässä iskussa Mestarien liigassa, kun norjalainen painoi hattutempun ensimmäiselle jaksolle.

Man City pelasi ensimmäisen osan Saksassa RB Leipzigin kanssa tasan 1-1. Näin ollen kaikki oli käytännössä auki toiseen osaotteluun, vaikka suosikista ei ollutkaan mitään epäselvyyttä.

Ottelupari sai kuitenkin nopeassa tahdissa sinetin jo paljon ennen päätösvihellystä, kun Erling Haalandin maalivire oli yksinkertaisesti liian kova. Norjalainen aloitti maalinteon rankkarista 22. minuutilla. Vain hetki tästä ja lukemat olivat jo 2-0, kun Haaland puski irtopallon sisään.

Hattutemppu sai kruunun juuri ennen taukoa, kun norjalaistähti rynni maalille ja väänsi väkisin pallon verkon perukoille.

Toisella jaksolla tahti yltyi entisestään, sillä ensiksi Ilkay Gündogan laukoi lukemiksi 4-0. Tästä hetki ja numerot olivat jo 5-0, kun Haaland iski jo illan neljännen osumansa. Tämäkään ei riittänyt supertähdelle, vaan mies painoi seuraavaksi jo viidennen kerran pallon Leipzig-maaliin.

Erling Haaland iski viisi maalia Leipzigin verkkoon

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: