Video: Dortmund-tähti Erling Braut Håland vaihtoi vapaalle – heitettiin ulos baarista Norjassa

Erling Braut Håland Dortmund / Pallomeri.net

Dortmundin maalipyssy Erling Braut Håland viettää ilmeisen railakkasta lomaa kotimaassaan. Netissä leviää video, jossa hänet heitetään ulos baarista.

Norjalainen Erling Braut Håland oli tällä kaudella yksi Euroopan kenttien kovimmista maalinsylkijöistä. Nyt kun Dortmund-hyökkääjän kausi Bundesliigassa on ohi, hän on palannut lomailemaan kotimaisemiinsa.

Bundesliiga pelattiin loppuun melko tiiviinä ja raskaana loppurypistyksenä, joten raskas työ on ilmeisesti vaatinut raskaampia huveja. Tarina ei kerro mistä on kyse, mutta somessa leviää video, jossa Håland heitetään ulos baarista.

Sen verran päättäväisesti portsarit nuorta tähteä työntävät pihalle, että joko asiasta on käyty keskustelua turhan pitkään ja tilanne meni fyysisemmäksi tai sitten baarissa lienee tapahtunut jotain, miksi portsarit ovat päättäneet poistaa Hålandin hieman voimakkaammin paikalta.

Mainos alkaa

Olipa tapauksen takana mitä tahansa, niin videolta voi ainakin sen todeta varmaksi, että Håland on vahvasti eri mieltä ja hän yrittää käydä tiukkasanaisesti keskustlua aiheesta portsarin kanssa päädyttyään ulos baarista.

Erling Braut Håland heivataan pihalle baarista Norjassa:

Katso myös: Video: Gareth Bale hassutteli ottamalla torkut kesken pelin – Real-fanit raivostuivat


Pelaajat:
Joukkueet: