TPS:ltä yllätysnimitys – valmentajalegenda Erkka Westerlund seuran hallitukseen

TPS:ltä yllätysnimitys – valmentajalegenda Erkka Westerlund seuran hallitukseen

Turun Palloseura tiedotti yllättävästä vahvistuksesta seuran taustaorganisaatioon, kun Erkka Westerlund liittyy HC TPS Turku Oy:n hallitukseen.

Turun Palloseura tiedottaa, että seuran kiekkopuolen taustayhtiön, HC TPS Turku Oy:n, hallitus on vahvistanut rivejään. Uutena kasvona hallitukseen liittyy valmentajalegenda Erkka Westerlund.

– Halusimme hallitukseen maailmanluokan osaamista huippu-urheilusta ja jääkiekosta. Erkkaa parempaa ihmistä tähän on vaikea kuvitella. Erityisesti, koska myös arvomaailmamme ja ajatuksemme kulttuurista kohtasivat täysin, kertoo hallituksen puheenjohtaja Veli-Pekka Marin seuran tiedotteessa.

– Koko TPS-yhteisö on tehnyt hienoa ja määrätietoista työtä urheilun puolella junioreista edustusjoukkueeseen ja on hienoa päästä tuomaan oma osaamiseni ja panokseni tähän, kommentoi puolestaan Westerlund.

TPS tiedotti myös päättyneen kauden talousluvuistaan. Viime vuosina miljoonatappiot tehnyt seura paransi tulostaan viime kauteen verrattuna 440 000 eurolla, mutta teki silti roiman tappion, kun viivan alle jäi miinusta peräti 760 000 euroa.

Seuran toimitusjohtaja Santtu Jokinen kommentoi tiedotteessa, että tulosta rasittivat esimerkiksi halliin tehdyt investoinnit. Myös viime syksynä käynnistetyn talouden tehostamisprosessin kustannusvaikutukset tulevat Jokisen mukaan näkymään kokonaisuudessaan vasta alkavalla tilikaudella.

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut