Täysin käsittämätön maali – Selber-veskari yllätti toisessa päässä vesipulloa kurotelleen Ravensburg-vahdin täysin

Selber Wölfe-Ravensburg Towerstars

Saksan DEL 2 -liigassa nähtiin poikkeuksellinen osuma, kun Selber Wölfen maalivahti iski tasoitusmaalin ohi ulapalla olleen kollegansa.

Maalivahtien tekemät maalit ovat todellinen harvinaisuus jääkiekossa, mutta Saksan DEL 2 -liigan sunnuntain kierroksella nähtiin jotain täysin poikkeuksellista, kun Selber Wölfen maalivahti Michael Bitzer teki joukkueensa 1-1-tasoituksen Ravensburg Towerstarsia vastaan käydyn ottelun avauserässä.

Maali pääsi syntymään, kun Towerstarsin maalivahti Jonas Stettmer luki peliä väärin. Hän ilmeisesti oli varma, että seuraava ohjelmanumero olisi pelikatko pitkästä kiekosta, mutta Stettmer oli karkeasti väärässä.

Mainos alkaa:

Bitzer pysäytti päätykiekon ja huomasi, että Stettmer oli kääntänyt selkänsä kentälle ja kurotteli vesipulloaan kohti. Bitzer päättikin nopeasti yrittää yllättää kollegansa niin sanotusti housut kintuissa ja onnistui täydellisesti.

Bitzer oman maalinsa luota ampuma laukaus näet meni kuin menikin kentän läpi ja tärähti Towerstars-maalin alakulmaan Stettmerin totaaliseksi hämmästykseksi.

Towerstars sai itse pelin osalta kuitenkin viimeiset naurut, sillä vierasjoukkue vei nolosta takaiskusta huolimatta pisteet maalein 5-3.

Selber Wölfen maalivahti Michael Bitzer iskee todella harvinaislaatuisen maalin DEL 2:ssa:

Katso myös: Uskomaton pelastus jatkoajalla – Coloradon Pavel Francouz pyyhkäisi kiekon viime hetkellä pois