ESPN: Erik ten Hag ilmoitti seurajohdolle, että haluaa Cristiano Ronaldon ulos ManU:sta

Cristiano Ronaldo Manchester United / Pallomeri.net Erik ten Hag

ESPN uutisoi, että Cristiano Ronaldon pelit ManU:ssa ovat tulleet päätökseensä. Manageri Erik ten Hag ilmoitti asiasta seurajohdolle.

Manchester Unitedin Cristiano Ronaldo hoiti itsensä tieten tahtoen myrskyn silmään antamalla Piers Morganille haastattelun, jossa han haukkui seuraa ja siihen liittyviä henkilöitä.

Ronaldo jäi pois sunnuntain vierasottelusta Fulhamia vastaan vedoten olevansa sairaana. Sky Sportsin mukaan hyökkääjälle oli tiedotettu torstaina, ettei hän pelaisi avauksessa, mutta olisi kokoonpanossa. Ikävä haastattelu paljastui seuralle vasta vierasvoiton jälkeen.

Manageri Erik ten Hag ja Manchester United ovat äärimmäisen pettyneitä Cristiano Ronaldon haastattelun sävyyn ja ajoitukseen. Mediatietojen mukaan ManU:ssa alettiin oitis harkita kaikkia vaihtoehtoja Ronaldon suhteen.

Amerikkalainen urheilumediajätti ESPN kertoo nyt, että ten Hag on aloittanut konkreettiset toimet Ronaldon saamiseksi ulos seurasta.

– Ten Hag palaveroi maanantaina puheejohtaja Joel Glazerin, toimitusjohtaja Richard Arnoldin ja jalkapallojohtaja John Murtoughin kanssa Ronaldon antamasta, tulenarasta haastattelusta. Manageri ei halua Ronaldon enää pelaavan Manchester Unitedissa. Ten Hag, joka ei ole Manchesterissa, viivästytti perhelomansa alkua voidakseen selvittää asiaa. Hän katsoo Ronaldon menneen puheissaan tällä kertaa liian pitkälle, ESPN:n lähteet kertoivat.

Tsekkaa myös: Lehti: Cristiano Ronaldon haastattelu tuli kalliiksi – supertähdelle miljoonan punnan sakot


Pelaajat:
Joukkueet: