Sport-faneilta komea ele – uransa päättävä Erik Riska sai kokea upean hetken viimeisen runkosarjapelinsä jälkeen

Erik Riska Sport

Sportin Erik Riska pelaa uransa viimeisiä pelejä ja seuran fanit tarjosivat hänelle unohtumattoman hetken runkosarjan päätteeksi.

Tänä päivänä on hyvin harvinaista, että pelaaja viettää saman seuran riveissä 15 vuotta, mutta tähän kevääseen uransa päättävä Vaasan Sportin Erik Riska on yksi heistä.

Pietarsaarelaisen IFK Lepplaxin kasvatti siirtyi Sportin riveihin kaudeksi 2008-2009 ja on siitä asti yhtä kautta lukuun ottamatta pelannut vain Sportissa. Kaudella 2013-2014 Sportin pelatessa vielä Mestiksessä hän piipahti yhden kauden verran Rauman Lukon paidassa pelaten Liigaa yhdessä veljensä Filipin kanssa.

Mainos alkaa:

Kun Sportista tuli Liigan laajennusjoukkue kaudeksi 2014-2015, palasi Riska myös Vaasaan ja sai kunnian toimia uuden liigataipaleen ensimmäisenä Sport-kapteenina.

Tiistaina Liigan päätöskierroksella Riska pelasi uransa viimeisen runkosarjaottelun ja Sportin fanit tarjosivat hänelle taatusti ikimuistoisen yhteisen hetken. Riskaa haastateltiin pelin päätyttyä ja puheenvuoronsa jälkeen Sportin pelaajat olivat tekemässä perinteistä fanien huudatustaan, kun katsomosta alettiinkin huutaa rytmikkäästi Riskan nimeä.

Eleestä selvästi otettu ja liikuttunut Riska luisteli katsomon eteen kiittämään faneja. Sport-fanit muistivat Riskaa myös ennen ottelua upealla, koko katsomon peittävällä tifolla.

Sportin pelit jatkuvat playoffien ensimmäisen kierroksen ottelusarjalla KalPaa vastaan.

Erik Riska ja Sport-fanit viettävät upean yhteisen hetken runkosarjan päätyttyä:

Katso myös: Alexander Ovechkin ryöstettiin tylysti kahdesti – Stuart Skinneriltä mahtavat pelastukset


Pelaajat:
Joukkueet: