Erik Karlssonin perhettä häiriköineen henkilön nimi julki – kyseessä Mike Hoffmanin tyttöystävä

Erik Karlssonin esikoislapsi Erik Karlsson Ruotsi World Cup / Pallomeri.net
Erik Karlsson Ruotsi World Cup / Pallomeri.net

Ottawasta kantautuu todella järkyttäviä uutisia, sillä Erik Karlssonin perhettä häiriköineeksi henkilöksi epäillään pelikaverin tyttöystävää. Asiasta kertoi Ottawa Citizen.

Erik ja Melinda Karlsson kokivat maaliskuussa kovia, kun he menettivät esikoislapsensa keskenmenon seurauksena. Pari oli ilmoittanut raskaudesta marraskuussa, mutta jotain henkilöä tämä ilouutinen ei ollut miellyttänyt, sillä he joutuivat rajun nettihäiriköinnin ja uhkailun kohteeksi.

Asia sai tiistaina melko karmean käänteen, sillä häirikön henkilöllisyydeksi paljastui Monika Caryk, joka on niin ikään Ottawa Senatorsissa pelaavan Mike Hoffmanin pitkäaikainen tyttöystävä. Melinda Carlsson on nyt hakenut Carykille lähestymiskieltoa.

Mainos alkaa

– Monika Caryk sanoi useaan kertaan toivovansa lapseni kuolemaa. Hän sanoi myös useaan kertaan toivovansa, että joku vahingoittaa mieheni jalkoja, jotta tämän ura loppuisi, Melinda Karlsson sanoi todistuksessaan.

Yhteensä Carykin kerrotaan kirjoittaneen yli 1000 negatiivista kommenttia.

– Olen 150-prosenttisen varma, ettei Monikalla tai minulla ole mitään tekemistä väitettyjen tekojen kanssa, joista meitä syytetään. Me emme hyväksy verkkokiusaamista alkuunkaan, Hoffman sanoi Ottawa Citizenille.

Erik Karlssonin Instagram-kuvaan tullut kommentti oli Carykin käsialaa?

Erik Karlsson julkaisi maaliskuussa lapsensa kuoleman jälkeen Instagramissa kuvan, jossa hän kiitti kaikkia tuesta vaikeina aikoina. Kuva keräsi paljon positiivisia kannustuskommentteja, mutta @sandydandy45-nimimerkkiä käyttänyt henkilö valitsi negatiivisemman linjan.

–  Mitään ei ollut tehtävissä, koska Melinda käytti särkylääkkeitä raskauden aikana, nyt jo poistetulta tililtä kommentoitiin.

Senators-kapteeni vastasi tuolloin kommenttiin.

– Olet jo kuukausia tehnyt useita valetilejä, sekä ostanut hakkeroituja tilejä, kiusataksesi minua ja vaimoani, mutta tämä on rimanalitus jopa sinulle. Olet kuvottava ihminen, Erik Karlsson vastasi.

Ottawa Citizenin mukaan kyseinen halventava kommentti oli juuri Carykin kirjoittama.

Lehden mukaan poliisi tutkii nyt asiaa.