NHL:ssä koominen tilanne – Erik Johnson tuli jäähyltä kuulokkeisiin sotkeutuneena

Erik Johnson

Erik Johnson järjesti melko koomisen hetken, kun Philadelphia Flyers oli matkannut torstain NHL-kierroksella New York Rangersin vieraaksi.

Matsi oli ensimmäisen erän lopulla, kun Johnson vapautui jäähyaitiosta ja lähti suoraan suuntaamaan kohti omaa puolustusaluetta. Tämä homma ei sitten mennytkään aivan putkeen, sillä Johnson oli jollain ilveellä onnistunut kietaisemaan jalkansa kuulokesettiin, joka tuli miehen mukana kentälle.

Kuten arvata saattaa, kun johto kuulokkeissa saavutti ääripituutensa, niin se napsahti poikki ja kuulokkeet jäivät johtoineen lojumaan kentälle.

Mainos alkaa:

Tuomaristo katseli tilannetta hetken hämmentyneenä, mutta peli vihellettiin hyvin pian poikki.

Itse ottelusta Flyers onnistui nappaamaan yllättävän 4-1-vierasvoiton. Joukkueella on yhä mahdollisuus selvitä pudotuspeleihin, mutta vaikealta tehtävä näyttää. Viimeisellä playoffs-paikalla on tällä hetkellä tärkeän jatkoaikavoiton ottanut Pittsburgh Penguins, jolla on kasassa 86 pistettä.

Flyersilla, Washington Capitalsilla ja Detroit Red Wingsillä on 85 pistettä. Flyersin kannalta huono puoli on se, että sillä on jäljellä vain kaksi matsia, kun taas aiemmin mainitulla kolmella muulla joukkueella pelejä on vielä kolme.

Erik Johnson tuli jäähyboksista kuulokkeiden kera:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen B/R Open Icen X-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,