Täysin älytön sokkosyöttö – Erik Haula viimeisteli Bruins-pakin heittämästä herkkupalasta

Erik Haula Boston Bruins / Pallomeri.net

Boston Bruinsin Erik Haula sai nautiskella maailmanluokan tarjoilusta, kun Mike Reilly heitti hänelle sokkona uskomattoman namupassin.

Boston Bruins hävisi kotonaan Anaheim Ducksille maalein 5-3, mutta ainakin kotijoukkue tarjosi tappiosta huolimatta yleisölle edes jotain mielekästä katseltavaa, kun Bruins tehtaili upean maalin illan päätteeksi.

Erik Haula sai kunnian iskeä illan loppulukemat tulostaululle, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää muutama minuutti. Haulan viimeistely oli laadukas, mutta maalin upeinta antia oli ehdottomasti puolustaja Mike Reillyn aivan uskomaton syöttö.

Reilly spurttasi kiekon perään kaukalon kulmaan ja antoi saman tien selkänsä takaa voimakkaan ja tarkan sokkosyötön, joka tuli suoraan Haulalle. Haula puolestaan niittasi kiekon katiskaan varmalla laakilla, mutta ei jaksanut pelin tilanteen takia upeasti syntynyttä osumaa sen kummemmin juhlia, eikä Bruins tämän lähemmäksi enää päässytkään.

Erik Haula painaa maalin Bruins-pakki Mike Reillyn käsittämättömästä passista:

Katso myös: Mieletön maltti – Mikko Rantanen veti Marc-Andre Fleuryn vipuun ja nautiskeli nostamalla kiekon kattoonErik Haula


Pelaajat:
Joukkueet: