NHL Trade Deadline: Erik Haula ja Eetu Luostarinen suuntaavat Floridaan!

Erik haula carolina hurricanes hockey news

NHL:n siirtotakarajalla markkinat käyvät kuumina. Carolina Hurricanes teki pelaajakaupan, jossa Erik Haula ja Eetu Luostarinen siirtyivät Floridaan.

Playoff-paikkaa tavoitteleva Carolina Hurricanes löi kovat panokset pöytään NHL:n siirtotakarajalla ja teki ison pelaajakaupan Florida Panthersin kanssa.

Carolina osti 26-vuotiaan hyökkääjän Vincent Trochekin, joka on tällä kaudella tehnyt 55 ottelussa tehot 10+26=36. Vaihdossa Floridaan lähtivät hyökkäjät Erik Haula, Eetu Luostarinen ja Lucas Wallmark sekä puolustaja Chase Priskie.

Täksi kaudeksi Carolinaan siirtynyt 28-vuotias Haula ehti tehdä 41 pelaamassaan ottelussa tehot 10+12=22. 21-vuotias Luostarinen pelasi tällä kaudella kahdeksan NHL-ottelua ja saalisti yhden syöttöpisteen, mutta AHL:n Charlotte Checkersissä Luostarisen saldo 44 pelatussa ottelussa oli 8+17=25.

24-vuotias ruotsalaishyökkääjä Wallmark pelasi Carolinassa tällä kaudella 60 ottelua tehoin 11+12=23. 23-vuotias Priskie ei ole vielä tehnyt NHL-debyyttiään ja on tällä kaudella pelannut ensimmäiset ammattilaisottelunsa AHL:ssä yliopistouransa jälkeen. Priskie pelasi Checkersin riveissä 52 ottelua pistein 6+25=31.

Tsekkaa myös: Video: KHL:ssä hurjaa draamaa – playoffs-paikka ratkesi mailanheittoon


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,