Käsittämätön norsukiekkoavaus – Ruotsin NHL-pakki Erik Gustafsson alusti läpiajomaalin roiskaisullaan

Erik Gustafsson Ruotsi

Ruotsin NHL-vahvistus Erik Gustafsson saattoi antaa vahingossa MM-kisojen komeimman maalisyötön, kun hän nosti kiekon keskialueen yli.

Ruotsin NHL-vahvistukset pelasivat hienosti yhteen, kun erään Tshekin hyökkäyksen päätteeksi Chicago Blackhawksia seuratasolla edustava puolustaja Erik Gustafsson sai kiekon ja vapautti Buffalo Sabresin hyökkääjä Rasmus Asplundin läpiajoon. Asplund viimeisteli kylmänviileästi illan toisen maalinsa, mutta Gustafssonin avaus varasti huomion.

Tai ehkä ”avaus” on syytä todella asettaa lainausmerkkeihin, sillä Gustafsson oli menossa vaihtoon ja yritti vain purkaa kiekon alueelta ulos. Gustafssonin purusta tuli kaikesta päätelleen täysin vahingossa todennäköisesti MM-kisojen komein maalisyöttö.

Gustafssonin lähettämä norsukiekko näet lensi korkeassa kaaressa aina hyökkäyssiniviivalle asti ja tippui täydellisesti Asplundin ulottuville. Näin Asplundilla oli helpohko työ karata läpi.

Ruotsin NHL-pakki Erik Gustafsson heittää huikean norsukiekkoavauksen ja Rasmus Asplund kihauttaa kiekon läpiajosta pussiin:

Katso myös: Iso-Britannian pakille sattui nolo moka MM-kisoissa – ohjasi kiekon tyylikkäästi omaan häkkiin


Joukkueet: