Video: Erik Gudbranson kilahti tulokkaan taklauksesta – jahtasi toiseen päätyyn ja alkoi vetämään pataan

Video: Erik Gudbranson kilahti tulokkaan taklauksesta – jahtasi toiseen päätyyn ja alkoi vetämään pataan

Vancouver Canucksin puolustaja Erik Gudbranson tunnetaan kovasta pelityylistään – ja nyrkeistään. Tämän sai kokea nahoissaan Carolina Hurricanesin Andrei Svechnikov.

Hurricanesin tulokashyökkääjä kävi taklaamassa Gudbransonin Canucksin päädyssä, eikä kovaluinen kanadalaispakki pitänyt tästä sitten yhtään.

Gudbranson jahtasi nuorta venäläistä aina toiseen päätyyn saakka, heitti hanskat jäähän ja alkoi mättämään kirjaimellisesti turpaan.

Tämä ei kuitenkaan ollut välttämättä se fiksuin veto, sillä Svechnikoville oli tulossa yllä mainitusta taklauksesta jo kahden minuutin rangaistus. Gudbransonin kilahdus käänsi homman päälaelleen, sillä hän ansaitsi itselleen 2+2+10 minuuttia, kun taas Svechnikov selvisi alkuperäisellä kaksiminuuttisella.

Rangaistuksetta selvisi myös joukkuetoveriaan puolustamaan saapunut Justin Faulk.

Pelillisesti tilanteella ei kuitenkaan ollut sen suurempaa vaikutusta, sillä ottelua oli jäljellä vain kuutisen minuuttia ja Hurricanes oli jo 2-5-johdossa. Näihin lukemiin matsi myös päättyi.

Vieraiden tehokkain oli Teuvo Teräväinen, joka merkkautti pisteet 1+2. Tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Erik Gudbranson oli vihainen:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnet 650:n Twitter-tilillä.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut