Video: Erik Brännström sai Auston Matthewsin luistimesta naamaansa – näönlähtö kävi lähellä

Erik Brännström saa luistimen naamaan

Toronton ja Ottawan välisen ottelun loppuhetkillä nähtiin dramaattinen hetki, kun Erik Brännström sai luistimesta pelottavan osuman naamaansa.

Ottawan Erik Brännströmin naamataulu meni uuteen uskoon heti sen jälkeen, kun hän oli onnistunut estämään Toronton Auston Matthewsia tekemästä hattutemppua. Matthews kaatui tilanteessa ja hänen luistimensa nousi erittäin vaarallisesti osuen Brännströmiä päähän. Luistin teki pahannäköistä jälkeä, mutta Brännström oli erittäin onnekas, sillä jopa näönlähtö kävi hyvin lähellä.

– Se meni lähelle silmää, joten minulla oli onnea tilanteessa. Kun näin kaiken veren, en aluksi tiennyt, että oliko kyse nenäverenvuodosta, haavasta vai mistä, kertasi Brännström Ottawan nettisivuilla.

Mainos alkaa:

– Hän sai tikkejä kasvoihinsa, mutta tuli tänne eikä sanonut mitään harjoituksien väliin jättämisestä. Tämä poika haluaa todella pelata jääkiekkoa. Olen erittäin iloinen, että tilanteesta selvittiin tikeillä. Epäonnekasta siinä mielessä, että hän ei näytä nyt kovin hyvältä, mutta pääasia on se, että hän on kunnossa, totesi puolestaan Ottawan päävalmentaja D.J. Smith.

Auston Matthewsin luistin osuu Erik Brännströmiä naamaan:

Erik Brännström selvisi säikähdyksellä:

Katso myös: Milan Lucic kuittasi Nikita Zadorovin taklauksen pamauttamalla turpaan


Pelaajat:
Joukkueet: