JYP jysäytti kovan uutisen – Eric Perrin palaa Jyväskylään

JYP Eric Perrin TPS - Pallomeri.net

JYP ilmoitti maanantaina todella kovasta uutisesta, kun seura kertoi hankkineensa jääkiekkolegenda Eric Perrinin takaisin Jyväskylään.

Perrin on pelannut JYPin riveissä yhteensä kuuden kauden ajan, mutta edelliset kolme sesonkia mies on pelannut TPS:n riveissä. 42-vuotias Perrin on edelleen todella kova tekijä Liigaan, sillä viime kaudella hyökkääjä teki runkosarjassa 42 pistettä.

Kanadalaisesta tuli viime kaudella myös kaikkien aikojen tehokkain Liigassa pelannut ulkomaalaispelaaja, sillä Perrin on uransa aikana tehnyt Suomessa jo 498 tehopistettä.

Mainos alkaa

”Olemme kaavailleet Ericille merkittävää roolia JYPissä laitahyökkääjänä. Eki on ollut koko kiekkoilijan uransa tehopisteisiin kykenevä pelaaja, oli maa tai sarja mikä tahansa. Pinnoja varmasti syntyy, mutta ennen kaikkea odotamme, että Eric Perrin näyttää kymmenelle nuorelle sopimuspelaajallemme omalla esimerkillään sen, mitä yli kaksikymmentävuotinen kansainvälinen ura huipputasolla tekijältään vaatii”, toteaa JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari seuran tiedotteessa.

Eric Perrin palaa JYP-paitaan