Video: Tottenhamin Eric Dier ryntäsi katsomoon ja kävi fanin kimppuun – tuloksena pelikielto ja rapsakat sakot

Eric Dier Tottenham FA Cup / Pallomeri.net

Tottenham Hotspurin Eric Dier on saanut rangaistuksen maaliskuun alun välikohtauksesta, jossa hän juoksi katsomoon ja kävi fanin päälle.

Englannin jalkapalloliitto FA tiedottaa, että Tottenhamin Eric Dier on asetettu neljän ottelun pelikieltoon. FA:n kurinpitoelin otti aikansa tapauksen käsittelyssä, sillä pelikieltotuomioon johtaunut välikohtaus sattui maaliskuun alussa pelatun FA Cupin ottelun jälkimainingeissa.

Dier hyppäsi ottelun jälkeen katsomoon selvittämään tilannetta, jossa hänen veljensä oli osallisena. Kaikki sai alkunsa, kun yksi katsoja haukkui Dieria muun muassa ”r***kariksi”. Dierin veli päätti puolustaa veljeään verbaalisesti ja tästä syntyi yhteenotto.

Mainos alkaa

Tuossa vaiheessa myös kentän puolella ollut Dier huomasi tilanteen ja ryntäsi katsomoon. Dier kertoi menneensä suojelemaan veljeään, mutta hän jatkoi katsojan jahtaamista. Dier myönsi FA:lle, että hänen käytöksensä ei ollut sopivaa. Hänen mielestään toiminta ei kuitenkaan ollut uhkaavaa.

Dier sai pelikiellon lisäksi varsin tuntuvat 40 000 punnan sakot. Dierin pelikielto astuu voimaan välittömästi, joten hän on käytettävissä vasta Tottenhamin kauden päätösottelussa.

Eric Dier menee katsomoon ja käy fanin päälle:

Katso myös: Video: Danny Wellbeck tempaisi näyttävän häkin – upea saksipotku sysäsi Norwichin lähelle putoamista


Pelaajat:
Joukkueet: