Video: Englannin liigacupissa komiikkaa – Dier lähti vessaan kesken matsin, Mourinho säntäsi perään

Eric Dier Jose Mourinho Tottenham vessatauko - pallomeri.net

Englannin liigacupin ottelu Tottenhamin ja Chelsean välillä tarjosi tiistai-iltana koomisia hetkiä. Yhtenä pääosan esittäjistä oli – vähemmän yllättäen – Spurs-luotsi Jose Mourinho.

Tottenhamin puolustaja Eric Dier lähti yllättäen kentältä 77. minuutilla ja suuntasi suoraan pukukoppiin. Spurs oli tuossa vaiheessa tappiolla 0-1, ja Chelsea oli lähellä jopa lisätä johtoaan.

Mourinho päätti toimia ja lähti pukukopin puolelle Dierin perään.

– Kun Dier lähti kentältä, niin ymmärsin heti mitä oli tapahtumassa. Menin perään kiirehtiäkseni häntä ja laittaakseni painetta, Mourinho sanoi.

Dier ei sen yksityiskohtaisemmin jaksanut selitellä poistumisensa syytä vaan jätti sen päättelemisen jokaisen omalle vastuulle.

– Jokainen voi kuvitella syyn. Tuo oli ensimmäinen kerta minulle. Kun täytyy mennä, niin täytyy mennä. Joitain asioita ei voi estää, Dier kertoi BBC:n mukaan.

Mourinhon ja Dierin kannalta homma päättyi lopulta onnellisesti, sillä Erik Lamela tasoitti pelin 83. minuutilla ja eteni lopulta pilkkukisan jälkeen jatkoon.

Jose Mourinho säntäsit hopuuttamaan Eric Dieriä:

Videon voit katsoa myös Goalin Twitterissä.

Tsekkaa myös: Kuva: Granada sai rumasti turpaan Atletico Madridilta – pääsponsori antoi somessa lisää löylyä peniskuvalla


Pelaajat: ,
Joukkueet: