Eredivisie reagoi upeasti – kokonainen ottelukierros siirrettiin Ajaxin UCL-menestyksen takia

Eredivisie reagoi upeasti – kokonainen ottelukierros siirrettiin Ajaxin UCL-menestyksen takia

Hollannin jalkapallon pääsarja Eredivisie näytti, että se antaa Ajaxille täyden tukensa seuran jahdatessa Mestarien liigan voittoa.

Ajax eteni tällä viikolla sensaatiomaisesti jo UCL:n välieriin, kun se jyräsi puolivälierissä tieltään Juventuksen – ja tätä ennen amsterdamilaisten mahtivireen uhriksi joutui Real Madrid.

Maan jalkapalloliitto on reagoinut menestykseen upeasti, sillä kokonainen pääsarjan ottelukierros siirrettiin. Ajaxilla olisi ollut sarjamatsi De Graafschapia vastaan vain kaksi päivää ennen kuin se kohtaa Tottenhamin UCL-välierien avausosassa Lontoossa 30. huhtikuuta.

Kyseinen ottelu Eredivisiessä saattaa olla merkityksellinen niin Ajaxin mestaruustaiston kuin De Graafschapin putoamiskamppailunkin kannalta, joten liitto päätti siirtää koko kierroksen – tasapuolisuuden nimissä myös muut ottelut – pelattavaksi 15. toukokuuta.

Tällä hetkellä Ajax johtaa sarjaa kolmen pisteen turvin, mutta se on pelannut yhden ottelun enemmän kuin toisena oleva PSV Eindhoven. Sarjataulukon voit tsekata Sky Sportsin sivuilta.

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut