Enoque Oliveira nukutti vastustajan julmasti Lions Fights 10:ssä – potkaisi täysillä lärviin

Enoque Oliveira Lions Fight 10

Brasiliassa otellussa Lions Fights 10 -vapaaotteluillassa nähtiin raju tyrmäys, kun Enoque Oliveira potkaisi vastustajansa unten maille.

Brasilialaisen Lions Fights MMA -vapaaottelupromootion järjestämän Lions Fights 10 -otteluillan toiseksi viimeisessä ottelussa nähtiin varsin näyttävä ja samalla aivan armoton tyrmäys, kun Enoque Oliveira tiputti Matheus Lopesin.

Kyseinen kärpässarjan ottelu ei kauaa vanhentunut, sillä ratkaisu saatiin jo reilun minuutin jälkeen. Ratkaisu tapahtui, kun ottelijat mittailivat toisiaan hakien iskun paikkaa. Lopes yritti ensin potkaista Oliveiraa päähän, mutta ajoitti potkunsa huonosti ja Oliveira blokkasi sen helposti pois.

Hetki edellisestä ja Oliveira pääsi näyttämään Lopesille, miten homma hoidetaan. Lopes oli tekemässä seuraavaa hyökkäystä ja juuri, kun hän ehti laskea suojauksensa, potkaisi Oliveira häntä täysillä naamaan.

Lopes lysähti selälleen ja näytti olevan vielä jotenkin tajuissaan, mutta vaikka valot ehkä olivat päällä, niin kukaan ei varmasti ollut Oliveiran potkun jälkeen enää kotona. Tuomari yritti reagoida nopeasti, mutta Oliveira ehti antaa vielä yhden iskun, ennen kuin tuomari sukelsi väliin ja torppasi hänet pois Lopesin kimpusta.

Enoque Oliveira tiputtaa Matheus Lopesin rajulla potkulla päähän Lions Fights 10:ssä:

Katso myös: Brutaali lopetus FCR 15:sta – Bernardo Sopai tyrmäsi vastustajan naamalleen 20 sekunnissa