Ennakko: Barcelona-Real Madrid – Copa del Reyssä nähdään jättiläisten kohtaaminen

Ennakko: Barcelona-Real Madrid – Copa del Reyssä nähdään jättiläisten kohtaaminen

Barcelona-Real Madrid on tämän viikon ehdoton herkkupala, sillä kauden toinen El Clásico on ohjelmassa keskiviikkoiltana. 

Barcelona suosikkina keskiviikon herkkupalaan

Futisfanit pääsevät nauttimaan tällä kaudella ainakin neljästä El Clásicosta, sillä La Ligan kohtaamisten lisäksi joukkueet kohtaavat myös Copa del Reyn välierissä. Kaksiosainen ottelupari käynnistyy keskiviikkona, kun Barcelona isännöi Real Madridia Camp Noulla.

Vierasjoukkueella on varmasti valtavasti näytönhaluja, sillä kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Barcelonan murskaavaan 5-1-voittoon. Blaugrana on suosikki myös keskiviikon ottelussa, vaikka Real Madridin lähtökohdat ovat huomattavasti helpommat kuin lokakuussa.

Real on alkanut vihdoin saamaan pelistään kiinni ja tulosta syntyy. Varsinkin Karim Benzema on äitynyt loistavaan vireeseen ja ranskalaishyökkääjä takoo maaleja pelistä toiseen.

Kotijoukkueenkaan vireessä ei ole valittamista, sillä voittoa tulee tasaisesti tilille Lionel Messin johdolla. Yksi suuri kysymysmerkki on kuitenkin El Clásicon alla ja se on juuri Messin kunto. Nimittäin argentiinalaistähti sai lauantaina Valenciaa vastaan kolhun ja miehen pelikunto on pidetty tiukasti salaisuutena.

Messin poissaolo olisi Barcelonalle järisyttävä takaisku, sillä sairastuvalla on jo valmiiksi Ousmane Dembele. Mikäli Messi on kunnossa, niin Blaugrana on suuri voittajasuosikki. Mikäli argentiinalainen on kuitenkin poissa, niin Realin osakkeet vieraskentällä nousevat oikein kunnolla.

Barcelonan ja Real Madridin välinen ottelu pelataan keskiviikkona 6.2. klo 22:00. Otteluun on tarjolla ilmainen live stream, sillä El Clásico näkyy suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta!

Copa del Reyn ottelut näet suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut