Video: Englannin pelaajan taistelumaali oli kuin suoraan piirretystä – vastustaja roikkui shortseissa ja peräpeili vilkkui

Englannin Ollie Lawrence / Pallomeri.net

Englannin ja USA:n välisessä rugbymaaottelussa nähtiin koominen tilanne, kun Ollie Lawrence teki maalin, joka oli kuin suoraan piirretyistä.

Englannin ja USA:n välisessä rugbymaaottelussa nähtiin maali, jollaista harvemmin näkee oikeassa elämässä, sillä maalissa oli kosolti piirteitä, jotka ovat tutumpia piirrossarjojen käänteissä.

Englannin Ollie Lawrence sai 15. minuutilla upean syötön ja lähes vapaan väylän maalille, mutta USA:n Mikey Teo ehti sen verran vielä reagoida, että hän hyppäsi ja tarrasi otteen Lawrencen peliasusta.

Teo nappasi nyrkkinsä sisään Lawrencen paitaa sekä shortsien vyötärön, eikä päästänyt irti, vaikka Lawrence vain jatkoi vyöryään raahaten Teota perässään. Jotta tilanne olisi vielä hieman koomisempi, niin tietysti Lawrencen shortsien vyötärö venyi naurettavan pitkälle ja paita repesi.

Yleisö pääsi näin ihailemaan Lawrencen paljasta takapuolta samalla, kun hän vei huikean taistelumaalinsa loppuun saakka. Maaliin päästyään Lawrencekin otti asian huumorilla ja naureskeli tilanteen järjettömyydelle.

Englanti voitti ottelun pistein 43-27.

Englannin Ollie Lawrence maalaa, vaikka vastustaja roikkuu shortseissa ja raahautuu perässä:

Katso myös: Video: Huikea tyrmäys WTKF:ssä – kipakka kierrelyönti suoraan käkättimeen