Video: Tunteet kuumenivat legendojen välillä englantilaisessa tv-studiossa

Video: Tunteet kuumenivat legendojen välillä englantilaisessa tv-studiossa

Englanti hävisi Kroatialle pelatun MM-välierän keskiviikkona ja tämä otettiin maassa raskain mielin vastaan – niin myös englantilaisessa ITV-yhtiön studiossa.

Itse otteluhan alkoi Englannin kannalta hienosti, kun se meni jo viidennellä peliminuutilla johtoon Kieran Trippierin komealla vaparimaalilla. Kroatia nousi kuitenkin rinnalle ja ohi. Ratkaisu saatiin jatkoajalla 109. peliminuutilla Mario Mandzukicin toimesta.

Pettymys saarivaltiossa oli luonnollisesti valtava, sillä MM-huuma oli noussut ”It’s coming home”-hoilotuksineen korkealle sfääreihin.

ITV:n studiossa vieraana olleet Roy Keane ja Ian Wright ajautuivat jopa sanaharkkaan.

– Sinulla pyöri jo finaali mielessä, sitä missä voitonparaati pidetään, kun joukkue palaa kotiin mestarina. Kannattaisi pitää jalat maassa, irlantilainen Keane totesi englantilaiselle Wrightille.

Sananvaihto aloitettiin hymyssäsuin, mutta pian iloiset mielet kaikkosivat ja keskustelu muuttui aidosti nahisteluksi. Wright julkaisi Twitter-tilillään pätkän studiosta ja ihmetteli saatetekstissä, miksei hän olisi voinut olla innoissaan ja onnellinen tapahtuneista asioista.

Englantilaisessa tv-studiossa oli kuumat tunnelmat:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Twitter).

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut