Video: Englanti sohlasi Kosovolle salamamaalin – shokkialku käynnisti kahdeksan maalin vuoristoradan

Englanti-Kosovo

Englanti ja Kosovo tarjoilivat tähänastisten EM-karsintojen kenties värikkäimmän matsin. Vuoristorata käynnistyi Englannin lahjoittamalla salamamaalilla.

Englannin ja Kosovon välinen EM-karsintaottelusta muodostui värikäs ja vaiherikas maalijuhla, joka päättyi Englannin 5-3-voittoon. Ottelu muuttui nopeasti vuoristoradaksi, sillä Englannin toppari Michael Keane antoi järkyttävän harhasyötön heti ensimmäisellä minuutilla ja Kosovon Valon Berisha pääsi iskemään todellisen salamamaalin.

Tämä shokkihoito toimi herätyskellona Englannille, joka otti pelin täydellisesti kontrolliinsa ja takoi puoliaikaan mennessä taululle tylyt 5-1-lukemat. Maalintekijöinä olivat Harry Kane, Raheem Sterling sekä kahdesti maalannut Jadon Sancho. Englannin 3-1-maalissa epäonnen soturina oli Kosovon laitapakki Mergim Vojvoda, joka laittoi epähuomiossa pallon omaan rysään.

Mainos alkaa:

Toisella jaksolla Kosovo toi peliin vielä lisää jännitystä, kun Berisha teki illan toisensa ja Vedat Muriqi toi Kosovon jo kahden maalin päähän itse hankkimastaan rankkarista.

Kanella oli 65. minuutilla paikka tehdä Englannin kuudes pilkulta, mutta Kosovon maalivahti Arijane Muric nappasi torjunnan. Torjunta oli hyvin kyseenalainen, sillä Muric otti askeleen kohti palloa ennen kuin Kane oli ehtinyt ampumaan.

Todella rohkeasti pelanneen Kosovon kiri jäi lopulta torsoksi, kun joukkue alkoi väsyä ottelun vanhetessa.

Englanti sohlaa Kosovolle avausmaalin ensimmäisellä minuutilla:

Katso myös: Craig Cathcart torjui pallon kädellään – Saksa ei saanut pilkkua


Joukkueet: ,