28 vuoden kirous murtui! – Englanti eteni pilkuilla EM-välieriin

Englanti

Englanti päihitti Sveitsin jalkapallon EM-kisojen puolivälierissä rangaistuspotkukilpailussa ja eteni turnauksessa välieriin.

Molemmat joukkueet onnistuivat varsinaisella peliajalla maalinteossa kertaalleen. Sveitsi siirtyi johtoon pelin 75. minuutilla Breel Embolon maalilla, mutta Englanti nousi viisi minuuttia myöhemmin tasoihin Bukayo Sakan osumalla. Jatko-ottelussa lähimpänä maalintekoa oli Sveitsin Xherdan Shaqiri, joka kilautti suoraan kulmapotkusta maalin ristikkoon.

Lopulta ratkaisu saatiin vasta rangaistuspotkukilpailussa. Sveitsin ensimmäinen laukoja Manuel Akanji epäonnistui yrityksessään, ja kun kaikki Englannin viisi laukojaa pistivät pallon varmasti reppuun, oli välieräpaikka sinetöity.

Mainos alkaa:

Englannin menestys EM-kisojen rankkarikilpailuissa ei ole ollut mairittelevaa, sillä se on edellisen kerran poistunut EM-kisojen pilkkukilpailusta voittajana 28 vuotta sitten, vuonna 1996. Vastaan kisojen välierissä asettuu nyt Hollanti tai Turkki.

Englanti mursi 28 vuoden pilkkukirouksen ja eteni EM-välieriin:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Koominen hetki EM-puolivälierässä – Bruno Fernandes veti pokkana vapaapotkun Cristiano Ronaldon nokan edestä


Joukkueet: