Englannissa jättietsinnät – Cardiffin ennätyshankintaa kuljettanut kone kateissa

Emiliano Sala Cardiff Valioliiga Englannissa / Pallomeri.net

Englannissa on käynnistetty jättietsinnät, sillä Cardiffiin matkalla ollutta Emialiano Salaa kuljettanut kone on kadoksissa.

Nantesia edustanut Sala on pelannut huikaisevan kauden, sillä argentiinalainen paukutti syksyn aikana Ranskan Ligue 1:ssä peräti 12 maalia. Lukema on ainoastaan yhden pykälän huonompi kuin Neymarilla ja sillä irtosi maalipörssin viides sija. Salan hienot otteet huomattiin myös Englannissa, sillä Cardiff osti hyökkääjän arviolta 15 miljoonan euron siirtosummalla, joka oli seuran ennätyssumma.

Nyt saarivaltiossa on kuitenkin järjetön huoli päällä, sillä Salaa kuljettanut yksityiskone katosi tutkasta eilen illalla. Hyökkääjä oli lentämässä Cardiffiin ja miehen piti ilmoittautua uuden seuran harjoituksiin tänään.

Mainos alkaa:

Ranskalaismediat, kuten AFP ovat saaneet poliisilta vahvistuksen, että Sala oli kadonneen koneen kyydissä. Kone katosi tutkasta eilen puoli yhdeksän aikaa. Samalla hetkellä myös radioyhteys koneeseen hävisi. Piper Malibu -pienkone oli kadotessaan Englannin kanaalin yllä, missä on nyt aloitettu jättietsinnät.

Koko yön jatkuneet etsinnät ovat toistaiseksi olleet tuloksettomat, joten hyökkääjän olinpaikasta ei ole tällä hetkellä mitään havaintoja.


Pelaajat:
Joukkueet: ,