Klassikkovideo: Englannin pubiliigassa pelattiin täysin uskomaton matsi

Kaikkien aikojen futismatsi - pallomeri.net

FC Barcelona teki keväällä 2017 uskomattoman nousun, kun se voitti PSG:n kotikentällään 6-1 ja eteni jatkoon Mestarien liigassa. Jotkut sanoivat, että se oli jopa kaikkien aikojen futismatsi.

P*skat, sanomme me.

Englannin pubisarjassa päästiin todistamaan lähes samankaltaista comebackia, mutta tässä ottelussa oli kuitenkin jopa vielä uskomattomampia käänteitä.

Keltapaitainen joukkue eteni 4-0-johtoon, kun pitkätukkainen #7 iski pallon varmasti pilkulta sisään ja kävi vielä hieman ylimielisesti tinttaamassa verkosta pompanneen ”reboundinkin” sisään maalivahdin nenän edestä.

Mainos alkaa

Peli näytti selvältä – mutta seuraavasta osumasta vastasikin maalivahti!

Ottelu ei kuitenkaan ollut lähelläkään taputeltu. Alkoi vihreäpaitaisen joukkueen uskomaton comeback ja se nousikin 4-4-tasatilanteeseen. Tämä on jo omiaan tekemään matsista melkoisen klassikon, mutta todellinen kerma kakun päälle oli vielä sivelemättä.

Seuraavasta maalista vastasi nimittäin keltapaitaisen joukkueen maalivahti, kun vihreän joukkueen veskari luki virkaveljensä lähettämän vedon pompun täysin pubiliigamaisesti pieleen, ja pallo pomppi maaliin.

Vihreän joukkueen huikea comeback sai kuitenkin lopussa palkintonsa, kun joukkue onnistui vielä kirimään rinnalle ja ohi. 5-6.

Katsokaa tuota iloa, kun maaleja kentällä käyvät juhlimassa niin kaverit, pelaajan lapset kuin varmasti kulmapöydän Charlie ja Oliverkin. Aitoa rakkautta lajiin.

Panokset eivät välttämättä olleet yhtä suuret kuin jutun alussa mainitussa Mestarien liigan ottelussa, mutta ilon määrä on varmasti täysin samaa luokkaa.

Mainittakoon vielä jutun loppuun sekin fakta, että Barcelona ja PSG iskevät yhteen myös tämän vuoden UCL-pudotuspeleissä. Ensimmäinen kohtaaminen pelataan tiistaina.

Kaikkien aikojen futismatsi:


Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Katso myös: Video: Tätä on pubiliiga ”parhaimmillaan” – TOP-20 puolustussuoritukset