Lehdistötilaisuus muuttui karnevaaliksi – Englannin pelaajat ottivat tilan haltuun laulaen ja tanssien pöydällä

Englannin joukkue valtaa EM-finaalin lehdistötilaisuuden

Media sai osansa Englannin pelaajien riemusta juuri voitetun EM-kullan jälkeen, kun joukkue otti lehdistötilaisuuden haltuun.

Englanti juhli jalkapallon EM-kultaa sunnuntaina, ja riemukkaista tunnelmista pääsi osalliseksi luonnollisesti myös joukkueen päävalmentaja Sarina Wiegman ja siinä samalla myös media.

Wiegmanin johtama joukkue ei hävinnyt turnauksessa yhtään ottelua ja kaatoi finaalissa Saksan jatkoajalla maalein 2–1 yli 87 000 katsojan edessä Lontoon Wembleyllä.

Palkintojenjaon jälkeen Wiegman oli antamassa kommentteja lehdistötilaisuudessa, johon ilmaantui kuitenkin yllätysvieraita. Englannin pelaajat nimittäin saapuivat lehdistötilaisuuteen laulaen Lightning Seeds -yhtyeen ja koomikoiden David Baddiel sekä Frank Skinnerin vuoden 1996 miesten EM-kisojen tunnuskappaleeksi säveltämän Three Lions -kappaleen kertosäettä.

Wiegman ei voinut kuin nauraa, kun laulu alkoi kuulua ja pelaajat saapuivat paikalle jonossa tanssien. Maalivahti Mary Earps ja puolustaja Lucy Bronze nousivat hetkeksi pöydälle tanssimaan, ennen kuin joukkue poistui paikalta edelleen riehakkaasti laulaen.

Englannin pelaajat tekevät EM-finaalin lehdistötilaisuudesta karnevaalin:

Katso myös: Doncasterin pelaajalta koomista suorittamista – kaksi keltaista 17 sekuntiin ja suihkuun


Joukkueet: