Englannin junnusarjassa käsittämätön matsi – pelaaja teki hatullisen 51 sekunnissa, lopputulos 66-0

Englannin juniori teki hattutempun - pallomeri.net

Englannin juoniorijääkiekossa termi ”tasaisuus” on hyvinkin vieras käsite. Tämän päätelmän voi tehdä viikonloppuna pelatusta alle 13-vuotiaiden matsista.

Manchester Storm murjoi Billingham Starsin jäänrakoon täysin käsittämättömin lukemin 66-0 (13-0, 25-0, 28-0). Vielä astetta piukemman tästä koko suorituksesta tekee se, että peli oli kestoltaan vain 3 x 15 minuuttia.

Matsi alkoi kotijoukkueen Kurts Baumanisin täydellisellä dominoinnilla, sillä jo 51 sekunnin pelin jälkeen hän oli paukuttanut hattutempun. Reilun minuutin päästä tästä sama nuorimies vei joukkueensa 4-0-johtoon. Yhteensä Baumanis hurjasteli lopulta tehot 12+1.

Mainos alkaa

Jopa surullisen tästä koko tarinasta tekee kuitenkin se fakta, että manchesterilaisten maalivahtikaksikolle ei merkitty ottelussa yhden yhtä torjuntaa. Vieraiden puolella päästiinkin sitten urakoimaan ihan kelpo iltapuhteen verran, sillä Storm laukoi ottelussa peräti 151 kertaa.

Hurjasta maalimäärästä huolimatta Starsin maalivahdeille merkittiin yhteensä 85 torjuntaa, joten ainakaan heitä ei rökäletappiosta varsinaisesti voi lähteä syyllistämään.

Erikoisesta ottelusta uutisoi Ilta-Sanomat.

Tuoreimpia jääkiekosta:

Video: Hannu Jortikka muistelee Tukion varaluistimia – ”Mä olin saunan raikkaana siinä”

Video: Superlupaus Rasmus Dahlin iski NHL-uransa avausmaalin


Joukkueet: