Englannin fani otti sairaslomapäivän ja lähti katsomaan EM-välierää – maalijuhla paljasti, monoa tuli

Englannin fani Nina Farooqi / Pallomeri.net

Englannin kannattaja Nina Farooqi päätti valehdella työpaikkansa pomolle päästäkseen katsomaan EM-välierää ja käry kävi nolosti.

37-vuotiaan Nina Farooqin reissu Englannin EM-välieräotteluun Tanskaa sai astetta ikävämmän päätökseni.

Farooqi oli saanut yllättäen lipun Wembleylle ystävältään ja epäili ettei saisi vapaapäivää työstään digitaalisen sisällön tuottajana, joten hän päätyi ottamaan riskin ja valehtelemaan pomolleen olevansa sairas.

Riski kostautui, sillä Englannin maalia intomielisesti juhlinut Farooqi päätyi hyvin näkyvästi tv-kuviin. Seuraus oli tyly, sillä valehtelusta nolosti kiinni jäänyt Farooqi sai potkut.

Tapaus nousi mediahuomion kohteeksi ympäri maailmaa. Vähemmän yllättäen myös Farooqin työpaikka ja potkut antanut pomo joutuivat kohun keskiöön.

Yrityksen johtaja Charles Taylor joutui näin ollen kertomaan julkisuuteen oman näkemyksensä. Taylorin mukaan hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin antaa potkut.

– Valitettavasti tässä tapauksessa meidän työntekijämme valehteli ja otti sairauspoissaolopäivän osallistuakseen keskiviikkoiseen jalkapallo-otteluun. Tämä oli hänen työsopimuksensa vastaista, joten meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ryhtyä asianmukaisiin toimiin, Taylor totesi.

Farooqi aiemmin Telegraphin haastattelussa, että tekisi saman uudestaan.

– Minua kaduttaa vähän, eihän kukaan halua saada potkuja. Mutta toisaalta, olisi minua kaduttanut myös jättää peli väliin. Tekisin sen uudestaan, Farooqi pohti.

Tsekkaa myös: Video: Copa American pronssimatsi ratkesi huimalla tavalla – lisäajan unelmaveto upposi sisään


Joukkueet: