Video: Järjetön kahakka jalkapallopelissä – kolmelle Angushtin pelaajalle 1-2 vuoden pelikiellot

Energetikin ja Angushtin hässäkkä / Pallomeri.net

Venäjän alasarjan ottelu Energetikin ja Angushtin välillä päättyi mielipuoliseen kahakkaan, josta jaetut pelikiellot mitataan vuosissa.

Venäjän jalkapallon alasarjan ottelu Energetikin ja Angushtin välillä muuttui aivan totaaliseksi kaaokseksi, kun erotuomarin tuomio suututti Angusht-pelaajat.

88. minuutilla Energtikille tuomitusta vapaapotkusta suivaantuneet pelaajat protestoivat ankarasti. Koviten ääntä Angusht-pelureista piti Bekhan Aliyev, joka avautumisensa jälkeen ajettiin myös pelistä ulos.

Kunnolla alkoi kuitenkin tapahtua loppuvihellyksen jälkeen. Jolloin Angusht-pelaajat menettivät harkintakykynsä täydellisesti ja kävivät joukolla tuomarin kimppuun. Magomed Balayev löi tuomaria kahdesti päin näköä ja Ruslan Zyazikov komppasi joukkuetoveriaan iskuin sekä potkuin.

Ulosajettu Aliev puolestaan sekosi täysin ja potkaisi avustavalta erotuomarilta jalat alta jahdattuaan tätä ensin.

Poliisi näytti ensin saaneen kahakan hallintaan, mutta Angushtin vaihtopelaaja Safarbek Markhiev heitti lisää bensaa liekkeihin ja käynnisti myllyt kunnolla. Tämän jälkeen mukaan liittyi myös kotijoukkue Energetikin pelaajia sekä kannattajia ja kentällä pyöri hurja joukkotappelu.

Hässäkkä poiki todella kovat sanktiot. Pääpukariksi katsottu Aliev sai kahden vuoden pelikiellon, kun Balayeville ja Zyazikoville lätkäisiin vuoden mittainen panna.

Tämän lisäksi Markhiev sai osuudestaan tapahtumiin kuuden ottelun pelikiellon. Saman mittaisen kakun itselleen pokkasivat myös Energetikin kaksikko Alan Aslanuko ja Artem Orsayev.

Energetik sai järjestävänä seurana 10 000 ruplan sakot ja joutuu pelaamaan kaksi seuraavaa kotiotteluaan tyhjille katsomoille.

Energetikin ja Angushtin välinen alasarjaottelu muuttui täydeksi kaaokseksi:

Katso myös: Video: Erikoinen episodi Kansallisen liigan pelissä – valot sammuivat, lähetys katkesi ja peli siirrettiin toiselle kentälle