ENCE vs. Team Vitality – näin teet kympillä 100€, mikäli ENCE juhlii voittoa

ENCE vs. Team Vitality – näin teet kympillä 100€, mikäli ENCE juhlii voittoa

ENCE eSports jatkaa pelejään perjantaina alkavassa Moskovan Blast Pro Seriesissa, jossa vastaan asettuu Berliinin major-turnauksesta tuttu Team Vitality.

ENCEn joukkueessa nähdään iso muutos, kun IGL-roolissa toiminut Aleksib astuu sivuun ja tilalle tulee SuNny, joka tiedetään erittäin kovana pelimiehenä. Roolitus mennee kuitenkin uusiksi, joten nähtäväksi jää, onko muutos positiivinen vai negatiivinen.

Uusi kokoonpano on ensimmäistä kertaa tositoimissa perjantaina, kun vastaan asettuu Team Vitality. Moskovan Blast Pro Seriesissa on mukana kahdeksan joukkuetta ja ensimmäisessä vaiheessa ENCE kohtaa Team Vitalityn lisäksi Na’Vin, joten vastukset ovat ainakin heti aivan maailman kärkeä.

Team Vitality on kuitenkin tuttu viime viikon major-turnauksesta, jossa ENCEn pojat jyräsivät vakuuttavasti 2-0-voittoon. Näin ollen kaikki avaimet voittoon on myös tällä viikolla.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 100€:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa ENCEn voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä ENCEn voitosta saa kertoimeksi 2.00, joten voittosummaksi tulisi 100 euroa.
  5. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  6. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut