ENCE vs. Ninjas in Pyjamas – IEM Fall -finaali live stream -palvelusta

ENCE

ENCE kohtaa sunnuntai-iltana ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin. Panoksena on IEM Fallin mestaruus, joten tämän herkullisempaa asetelmaa ei ole hetkeen tullut.

ENCEn taival IEM Fallissa on sujunut toistaiseksi täydellisesti, sillä tiimi on laittanut kerta toisensa perään huippujoukkueita kanveesiin. Nyt tiellä on enää yksi este ja se on ruotsalainen NiP.

Finaali pelataan sunnuntaina klo 18:00, joten nyt jos koskaan kannattaa liittyä ENCEn fanijoukkoihin. Turnausvoitto olisi huima saavutus ja antaisi taatusti hurjan määrän itseluottamusta marraskuun alussa pelattavaa majoria silmällä pitäen.

Helpolla voittoa ei kuitenkaan ole luvassa, sillä NiP on 10 ottelun voittoputkessa.

IEM Fall -finaalia pääset seuraamaan suorana lähetyksenä Coolbetin sivuilta. Livekertoimien lisäksi tarjolla on ottelulähetys, joten pääset katsomaan jännitysnäytelmään kätevästi samalla. Live stream aukeaa, kunhan sinulla on Coolbetin pelitili. Mitään muuta et tarvitse.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla yli 100€:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa ENCEn voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä ENCEn voitosta saa kertoimeksi 2.20, joten voittosummaksi tulisi 110 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.