Sunnuntaina rytisee, kun ENCE kohtaa NaVin – Tsekkaa aikataulu ja live stream!

Sunnuntaina rytisee, kun ENCE kohtaa NaVin – Tsekkaa aikataulu ja live stream!

Kiinan StarSeries i-League Season 7 on edetty pudotuspelivaiheeseen ja nyt on tarjolla todellista herkkua, kun Katowicen välieräpari kohtaa toisensa uudelleen isojen panoksien matsissa! Betsit sisään Coolbetille, popparit esiin ja live stream auki!

Kuka siel netis on? No, Aleksib ja suomalainen ENCE eSports! Nyt on eSports-faneille todellista herkkua luvassa, kun ENCE kohtaa 6.4.2019. pelattavassa BO3-matsissa Natus Vinceren, lyhyemmin Na´Vin. Ottelusta on luvassa mielenkiintoinen ja samalla niin ahdistava. NaVin pojilla on varmasti muutama leivänkokkare hampaankolossa edellisestä BO3-tappiosta Katowicessa pelatun jännärin jäljiltä.

NaVi – ENCE Mirage Highlights Katowice 2019

Nyt peukutetaan ENCEn pojille supersuorituksia ja toivotaan allunkin olevan serverillä matsin ensimmäisistä eristä asti. Ottelussa kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota vastustajajoukkue NaVin S1mpleen, joka on esittänyt aivan käsittämättömiä ja samalla niin ärsyttävän hienoja yksilösuorituksia tiiminsä eduksi. Ison tasonnoston tehnyt XseveN on ENCEn puolelta pelaaja, jota kannattaa myös ilman muuta seurata. Kaveri nimittäin nöyryytti myös aiemmin mainittua S1mpleä Katowicessa ja otti muutaman tuikitärkeän erän ENCElle.

ENCE eSports vs Natus Vincere

Ottelun arvioitu alkamisaika on 06.04.2019 klo 07:00, mutta huomioittehan eSports-matsien hieman villitkin aikataulumuutokset.

Coolbet tarjoaa ENCEn voitolle pelimarkkinoiden korkeimmat kertoimet (1,92 ENCEn voitolle*), käy tekemässä pelitili tai kirjaudu jo olemassa olevalle tilillesi. Kätevimmin pelitilin auki saat alla olevasta painikkeesta. Tsemppiä vetoihin!

Mikäli live-vedonlyönti kiinnostaa, niin suosittelemme katsomaan live streamia suoraan Coolbetin kautta, jolloin sinulla on mahdollisuus lyödä live-vetoja samalla, kun katsot streamia!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Katso myös: eSports-joukkue ENCElle huikea kunnianosoitus – joukkueelle tehtiin oma kannatuslaulu

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut