ESL One: Road to Rio – ENCEn voitolle jättikerroin fnaticia vastaan

ENCE

Kevään iso uutuus on käsillä, kun ESL One organisaation järjestämä Major-karsintasarja käynnistyy. ENCElle on tarjolla jättimäinen kerroin ruotsalaisjoukkuetta vastaan, mutta onko suomalaisille tarjolla palaakaan?

Kevään Major-turnaus siirtyi syksylle ja samalla CS:GO -yhteisö sai kokea muutoksen turnauskalenteriinsa. Edessä on Road to Rio -nimeä kantava karsintasarja, jonka pääorganisaattorina toimii ESL One. Turnauksen avausottelussa ENCE eSports kohtaa ruotsalaisen fnaticin.

Vielä vuosi takaperin kerroinasettelu olisi varmasti ollut huomattavasti tasaisempi. Todennäköisesti suomalaisjoukkue olisi ollut jopa ennakkosuosikki, mutta vuosi e-urheilussa on hyvin pitkä aika ja paljon on ehtinyt tapahtumaan välissä. ENCE on kuitenkin osoittanut viime aikoina pieniä merkkejä paremmasta tulevaisuudesta ja vastaavasti ruotsalaisjoukkueen Ludvig “Brollan” Brolin kärsii varmasti isosti Kriegin nerffauksesta. Nämä saattavat antaa pientä lisäpontta ENCEn mahdollisuuksiin.

Mainos alkaa:

Krieg on ollut varsinkin ennen päivitystä erittäin tehokas ase osaavan kaverin käsissä ja aseen huonontamista oli toivottu ammattilaisten toimesta jo pitkään. Ase oli aivan liian tehokas, sarjatulitiheys liian nopea ja kaiken lisäksi se oli erittäin tarkka. Aseen aiempi heikkous piilekin oikeastaan sarjatuliampumisen vaikeudessa, mutta rekyylin hallitsevalle sekään ei tuottanut ongelmia.

ENCE vs fnatic

Coolbet tarjoaa ENCEn voitolle erittäin maukkaan kertoimen 3,56 (artikkelin kirjoitushetkellä). Todellisuudessa ENCEn mahdollisuudet fnaticia vastaan voi olla ennakoitua paremmat ja kertoimessa saattakin piileä pienen tilinteon paikka. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Coolbetille, niin sen saat auki tästä tai vastaavasti alla löytyvän painikkeen takaa.

Coolbet tarjoaa useimpiin CS:GO matseihin myös Live streameja, joten ottelun katsominen onnistuu suoraan sivustolta käsin.

Ottelu pelataan keskivikkona 22.4. ja se alkaa alustavan tiedon mukaan klo 16:00.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Lue myös: CS:GO Major Rio – Alisuorittanut ENCE menettää Legends-paikkansa