ENCE kohtaa keskiviikkona Vici Gamingin – helpottaako tuska vihdoin?

ENCE kohtaa keskiviikkona Vici Gamingin – helpottaako tuska vihdoin?

ENCE eSports on ollut negatiivisesti otsikoissa siitä lähtien, kun joukkue laittoi Aleksi Virolaisen ulos ja nosti Miikka Kempin tilalle.

Tuon muutoksen piti nostaa joukkue uudelle tasolle, mutta toisin on käynyt. ENCEn peli on ollut ajoittain jopa umpisurkeaa eikä voittoja juurikaan ole tilille tullut. Varsinkin hieman kovempia joukkueita vastaan suomalaiset ovat olleet täysin vastaantulijoita.

Nyt edessä on jälleen yksi mahdollisuus osoittaa, että peli on parantumassa. Mikäli kyntäminen jatkuu Asia Championship -turnauksessa, niin kritiikki tulee voimistumaan hurjasti. Jo nyt on nähtävissä merkkejä siitä, että omat fanit alkavat kyllästymään häviämiseen.

Avausottelussa ENCEllä ei pitäisi olla mitään ongelmia, koska vastaan asettuva Vici Gaming on maailmanlistalla vasta sijalla 36. Joukkueet kohtasivat viime turnauksessa, jolloin ottelu päättyi ENCEn 2-1-voittoon. Tuo Vici Gamingin karttavoittokin oli jo kova temppu, koska parhaimmillaan ENCEn tahti olisi ollut sellaista, että kiinalaisjoukkue olisi vain voinut haaveilla karttavoitosta.

Keskiviikon ottelu käynnistyy klo 10:25, jolloin ENCEllä täytyy olla kovat piipussa tai muuten katastrofi vain pahenee.

ENCE eSports – Vici Gaming – ilmainen live stream

Coolbet näyttää sivuillaan ottelun suorana live stream -lähetyksen. Kamppailun katsominen on täysin ilmaista, joten mikäli keskiviikkoaamulle ei ole tekemistä, niin laita matsi pyörimään ja kannusta ENCEn joukkue voittoon.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut