ENCE-Ninjas in Pyjamas live stream – näin katsot ottelun ilmaiseksi netistä

ENCE

ENCE on ESL One: Road to Rio -turnauksessa liekeissä jälleen tiistaina, kun vastaan asettuu Ninjas in Pyjamas. Tässä live stream ENCE-Ninjas in Pyjamas -otteluun!

ENCE-Ninjas in Pyjamas – ilmainen live stream

Suomalaisjoukkue ENCEn pelit jatkuvat tiistaina, kun edessä on äärimmäisen tärkeä kohtaaminen ruotsalaista Ninjas in Pyjamasia vastaan.

ENCEn turnaus alkoi mainiosti, kun maailmanlistalla kolmantena oleva fnatic kaatui suoraan 2-0. Sunnuntaina pelatussa toisessa ottelussa suomalaiset olivat suuria suosikkeja ja voitto olisi tehnyt hyvää, mutta toisin kävi. Ranskalainen Heretics pyyhki pöytää ENCEllä ja nappasi ansaitusti 2-0-voiton.

Tiistaina tilanne on se, että käytännössä tappioon ei ole varaa tai muuten jatkopaikka ja tärkeät ranking-pisteet alkavat vajoamaan käsistä. ENCElle sunnuntain esitys jättää varmasti paljon mietittävää, koska orastavat pirteät otteet loistivat poissaololla ja pelaaminen oli jälleen katastrofaalisen huonoa.

Mainos alkaa

Tiistain ottelu alkaa klo 16:00 ja se näkyy suorana lähetyksenä netin kautta.

Coolbetin sivuilla on tarjolla ilmainen live stream otteluun, joten pääset jännittämään ENCEn otteita suorana lähetyksenä. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!