ENCE-mousesports näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun!

ENCE

ENCE pelaa isoista panoksista lauantaina, kun joukkue kohtaa BLAST Premier Spring Showdown -turnauksen puolivälierissä mousesportsin. Tässä live stream otteluun!

ENCE-mousesports – ilmainen live stream

ENCEn ja mousesportsin välisessä ottelussa pelataan isoista asioista, sillä häviäjän turnaus tulee päätökseen, kun taas voittaja etenee välieriin yhden askeleen päähän rahakkaasta BLAST Premier Spring Finals -turnauksesta. Jaossa on yhteensä kolme paikkaa finaaleihin, joten välieriin selviäminen antaisi joukkueelle kaksi mahdollisuutta pelata tuosta himoitusta paikasta.

Mousesports lähtee päivän otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta ENCEllä on kaikki mahdollisuudet voittoon, koska mousesportsin peli on tökkinyt pahemman kerran viime aikoina ja alla on ihmeellisiä tappioita selvästi heikommille joukkueille.

ENCE puolestaan on osoittanut tässä turnauksessa, että joukkueen voittaminen on vaikeaa ja tiimi on otettava joka ottelussa tosissaan. Käsillä onkin jännittävä iltapäivä!

Mainos alkaa

Ottelu käynnistyy lauantaina klo 13:30!

Coolbetin sivuilla on tarjolla ilmainen live stream otteluun, joten pääset jännittämään ENCEn otteita suorana lähetyksenä. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!