ENCE – GODSENT ilmainen live stream – näin katsot ottelun netistä

ENCE

ENCE eSportsin on jo pakko pikku hiljaa saada tappioputkensa poikki, sillä se on koko organisaation kannalta niin kiusallista päivä päivältä.

ENCE – GODSENT – ilmainen live stream

ENCEllä on loistava sauma palata vihdoin voittojen tielle sunnuntain ottelussa, koska vastaan asettuu GODSENT, joka ei ole viime otteluissa vakuuttanut alkuunkaan. GODSENT onkin hävinnyt kaikki neljä viimeisintä otteluaan suoraan 2-0 ja peli on kieltämättä ollut aika sekaisin.

ENCEn tunneliin valoa tuo kaksi viimeisintä ottelua, joissa se onnistui nappaamaan karttavoitot Team Vitalitylta ja Astralikselta.

Joukkueiden edellinen keskinäinen kohtaaminen on helmikuun alusta, jolloin GODSENT jyräsi vakuuttavaan voittoon 2-0. Tuossa ottelussa ENCEllä ei juurikaan ollut palaa, joten monen asian täytyy muuttua, mikäli suomalaisjoukkue haluaa palata voittojen tielle.

Mainos alkaa

Coolbetin sivuilla on tarjolla ilmainen live stream otteluun, joten pääset jännittämään ENCEn otteita suorana lähetyksenä. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Mikäli luotat ENCEn voittoon, niin nyt sinulla on loistava mahdollisuus tehdä tiliä Coolbetin uutena asiakkaana.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla yli 80€:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa ENCEn voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä ENCE eSportsin voitosta saa kertoimeksi 1.66, joten voittosummaksi tulisi 83 euroa.
  5. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  6. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.