Panoksena finaalipaikka: ENCE eSports vs Natus Vincere – Tsekkaa aikataulu!

Ence esports

ENCE eSports kohtaa viikonlopun iltapelissä legendaarisen Natus Vinceren, joka päihitti Faze Clanin aiemmin pelatussa puolivälierä ottelussaan. ENCEn ja NaVin välinen matsi pelataan Best of Three -mallilla. Tsekkaa artikkelin lopusta aikataulu ja live stream. Vedot sisään Coolbetille ja jännittämään, miten matsissa käy!

Ottelussa on tähän mennessä peleistä suurimmat panokset, sillä voittaja pääsee Grand Finaliin ja saa vastaansa toisesta lohkosta parhaiten pelanneen joukkueen. Kuten aiemmin mainittua, niin ottelu on BO3-mallin mukainen matsi, joten urheiluviihdettä meille tarjotaan vähintään kahden kartan verran. Erittäin mielenkiintoista nähdä, että yrittääkö Na’ Vi taktikoida karttojen valintatilaisuudessa Trainin tai jonkun muun ENCEltä hyvin sujuneen kartan pois.

Jatkuuko ENCEn hurja vire? Näin voit voittaa 10 eurolla yli 130 euroa!

ENCE eSports vs Natus Vincere

Ottelun arvioitu alkamisaika on 02.03.2019 klo 17:00, mutta huomioittehan eSports-matsien hieman villitkin aikataulumuutokset.

Coolbet tarjoaa ENCEn voitolle pelimarkkinoiden korkeimmat kertoimet (2.63 ENCEn voitolle*), käy tekemässä pelitili tai kirjaudu jo olemassa olevalle tilillesi. Kätevimmin pelitilin auki saat alla olevasta painikkeesta. Tsemppiä vetoihin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Matsit on katsottavissa ilmasena live streamina Twitchin kautta. Kaikki ottelut sisältävät laadukkaan englanninkielisen selostuksen ja studion.

MATSI AUKI TÄSTÄ!

Katso myös: eSports-joukkue ENCElle huikea kunnianosoitus – joukkueelle tehtiin oma kannatuslaulu