Suomalainen ENCE eSports matkalla Majoreihin – Tsekkaa infopaketti!

Suomalainen ENCE eSports matkalla Majoreihin – Tsekkaa infopaketti!

Suomalainen ENCE eSports aloittaa Counter Strike: Global Offensive urakointinsa ja matkansa kohti legendaarista Katowicen Major-turnausta. Vedot sisään Coolbetilla ja Live Stream auki Twitchistä. Katso ohjeet artikkelin lopusta!

Minor-pelit pelataan Offline-tyyppisenä turnauksena 16.1.-20.1. välisenä aikana ja joukkue onkin jo matkannut Katowiceen valmistautumaan koitoksiin. Kaiken kaikkieen joukkueita Minor-turnauksessa on kahdeksan kappaletta, lohkoja on kaksi ja ENCE pelaa turnauksen lohkossa B. Muita samassa lohkossa olevia joukkueita ovat North, Windigo Gaming ja ensimmäisenä vastaan asettuva Space Soldiers.

EU Minor 2019 – näin pelataan

Turnauksen avausmatsit pelataan Best of One -tyyppisesti ja siitä seuraavat Best of Three -mallin mukaisesti. Lohkon kaksi parasta pääsee playoffseihin ja kohtaa luonnollisesti toisen lohkon kaksi parasta joukkuetta.

Playoffseissa pelataan kaikki ottelut Best of Three -mallilla ja kaksi parasta joukkuetta saa tiketin kohti Majoreita sekä ”New Challenger”-statuksen.

Playoffsien jälkeen kaksi parasta pääsee siis suoraan Majoreihin ja kolmanneksi jäänyt joukkue pelaa uudet Playoffsit muiden Minor-turnauksien kolmansille sijoille jääneiden kanssa. Mahdollisuudet Major-turnaukseen asti selviämiseen ovat siis ENCE eSportsillekin täysin realistiset!

CS:GO EU Minor joukkueet 2019

A-LohkoB-Lohko
mousesportsWindigo Gaming
ValianceSpace Soldiers
Team VitalityENCE eSports
OpTic GamingNorth

 

Vedot kiinni ja Live Stream auki

Coolbet tarjoaa parhaat kertoimet myös e-Sports vedonlyöntiin ja 16.1. klo 18.15 käynnistyvään ENCE eSports vs Space Soldiers matsiin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Live Stream on katsottavissa Twitchin kautta. Palvelu on täysin ilmainen ja sisältää englanninkielisen selostuksen! Live Streamiin pääset tästä!

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut