Emirhan Delibas sai erikoiset potkut Besiktasista – syynä pelaajan Tinder-profiili

Emirhan Delibas

Besiktas tiedotti, että Emirhan Delibas ei jatka seuran riveissä. Syy on melko hämmentävä, sillä kyse on pelaajan Tinder-profiilista.

Turkin suurseura Besiktas tiedotti purkaneensa Emirhan Delibasin sopimuksen. Besiktas ei kertonut sopimuksen purkamisen syytä, mutta tiettävästi aloite sen purkuun tuli juurikin seuralta.

Daily Mailin ja CNN Türkin mukaan potkujen syynä ei ole pelilliset asiat, vaan tausta on paljon erikoisempi. Kyse on näet Delibasin deittiprofiili treffisovellus Tinderissä, joka lähti leviämään nopeasti internetissä ja sosiaalisessa mediassa.

Delibas esiintyy Tinderissä Besiktasin harjoituspaita päällä ja pitää kädessään kahvimukia. Hän kertoi profiilissaan olevansa Besiktasin pelaaja ja kertoi hakevansa satunnaista seuraa.

Ihmetystä on herättänyt myös se, että Delibas ilmoittaa olevansa 24-vuotias, vaikka hänen oikea ikänsä on 21. Delibas on kiistänyt olevansa profiilin takana ja väittää sen olevan väärennetty.

Delibas on Besiktasin omia junioreita, mutta ehti pelata vain kaksi ottelua Besiktasin edustusjoukkueessa ennen kuin sai kenkää.

Tsekkaa myös: Granit Xhaka sai valmentajat huolestumaan “loukkaantumisellaan” – kyseessä olikin tuuletus


Joukkueet: