Video: Brutaali tyrmäys Invictassa – Emily Ducote potkaisi vastustajaansa julmasti naamaan

Emily Ducote Invicta FC 44 / Pallomeri.net

Invicta FC 44 -vapaaottelukortin pääottelu päättyi brutaalilla tavalla, kun Emily Ducote tyrmäsi vastustajansa julmalla potkulla päähän.

Vapaaottelupromootio Invicta FC:n järjestämässä Invicta FC 44 -otteluillan pääotteluna käytiin naisten korsisarjan mestaruusottelu, jossa Emily Ducote kaatoi hallitsevan mestarin Danielle Taylorin.

Ducote voitti mestaruutensa hyvin julmalla tavalla, eikä ratkaisua tarvinnut kovin kauaa odotella. Ottelu näet päättyi jo hieman ensimmäisen erän puolivälin jälkeen, kun Ducote pääsi yllättämään Taylorin.

Mainos alkaa

Ensin Ducote kajautti tylyn oikean käden iskun Tayloria naamaan ja osuma oli sen verran kova, että Taylorin pasmat menivät ratkaisevalla tavalla sekaisin.

Hänen koko pakettinsa levähti auki, eikä Ducote epäröinyt toimia, kun tilaisuus tuli. Ducoten ratkaisu oli todella brutaali näky. Hän nimittäin potkaisi päätään riiputtanutta Tayloria täysillä päin näköä. Jos edellinen nyrkinisku himmensi Taylorin valoja, niin potku pimensi koko sähköverkon kertalaakista ja ottelu oli sitä myöten selvä.

Emily Ducote voittaa Invictan korsisarjan mestaruuden tyrmäämällä Danielle Taylorin julmalla potkulla:

Tässä Ducoten tyrmäys hidastettuna eri kuvakulmista:

Katso myös: Video: Al-Ahlin puolustus taikoi älyttömän tapahtumasarjan ulosajosta hämmentävän pilkkutorjunnan kautta omaan maaliin