Lentoturmassa menehtyneen Emiliano Salan rajut viestit siirrosta julki – ”Hän kuvottaa minua”

Emiliano Sala Cardiff Valioliiga Englannissa / Pallomeri.net

Jalkapallomaailma hiljeni tammikuussa, kun Nantesista Cardiffiin siirtynyt Emiliano Sala menehtyi lentoturmassa Englannin kanaalin yllä.

Tapahtumaa on puitu useamman kuukauden ajan, sillä seurat ovat ajautuneet riitoihin siirtokorvauksesta. Nyt asia nousi jälleen pinnalle, kun ranskalaislehti L´Equipe julkaisi Salan ääniviestit, jotka lähetettiin hetki ennen lentoturmaa. Argentiinalainen kritisoi viesteissä rajusti siirtoaan, sillä hyökkääjä olisi halunnut pysyä Nantesissa.

– He haluavat myydä minut. He ovat saaneet rahakkaan tarjouksen Cardiffilta ja haluavat ehdottomasti minun menevän sinne. On totta, että se on hyvä sopimus, mutta jalkapallollisesta perspektiivistä se ei kiinnosta minua, Sala oli sanonut L´Equipen saamissa viesteissä MTV Urheilun mukaan.

Salan viesteistä paljastuu myös, että hyökkääjä ei voinut sietää seuran omistajan Waldemar Kitan päätöstä.

– En halua edes puhua hänen kanssaan, koska en halua suuttua. Hän kuvottaa minua. Hän haluaa myydä minut kovalla summalla, jotta hän saa haluamansa rahat. Hän haluaa minut sinne, mutta ei ole edes kysynyt minulta, mitä minä haluan. Hän välittää vain rahasta, Emiliano Sala jatkoi L´Equipen viesteissä MTV Urheilun mukaan.

Asiasta uutisoi suomeksi MTV Urheilu


Pelaajat: